UOMA

Ahoy, sinä muotoilija tai visuaalisen viestin ammattilainen! Heittäydy uusien teknologioiden maailmaan joustavasti Uoman huomassa.  Osallistu koulutuskokeiluihin teemoilla: UX Design/ UI Design, VR/AR, AI ja IOT. Joustavat oppimisympäristöt mahdollistavat uuden oppimisen työelämän toimijoille. Voit valita yhden tai useamman teeman oman kiinnostuksesi mukaan. Mukaan valituille teemme osaamisen kartoituksen ja räätälöimme sisällöt. Osallistuminen ei edellytä aiempaa osaamista teemoihin. Hyppää mukaan!

Koulutuskokeilut tarjoaa UOMA- Uudistuvan osaamisen Euroopan Unionin sosiaalirahasto, Lahden Ammattikorkeakoulu.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset Uoman osastolla!

Lue lisää

Askonalue

Askonalue on vanha Askon huonekalutehtaille syntynyt uudenlainen kaupunginosa, jossa vanhaan, yli 30 hehtaariin tehdasmiljööseen rakentuu vireä ja monipuolinen asumisen, tapahtumien, työn ja toiminnan kaupunginosa.

Alue sijaitsee tunnin ajo- tai junamatkan päässä Helsingistä aivan Lahden rautatieaseman vieressä, parin minuutin ajomatkan päässä Lahti–Helsinki-moottoritiestä ja kävelymatkan päässä niin kaupungin keskustasta, satamasta kuin hulppeista ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksista

Lue lisää

Pictuner

Pictuner Oy on lahtelainen mediayhtiö joka ei yski ja karsasta vaan toimii ja tekee. Jos asiakkaalla ei ole ihan tarkkaa kuvaa, mitä on tilaamassa tai mitä haluaa niin ei haittaa, sillä kaikkea ei ole tarkoituskaan tehdä tai keksiä itse.

Lue lisää

Mediatakojat Oy

Mediatakojat on vahvasti paikallinen & dynaaminen media-alan konserni, joka on keskittynyt erilaisten medioiden toimintaan ja kehittämiseen.

Mediatakojat on mukana M-Päivässä, tuomassa äänen kuuluviin. Haluamme luoda brändille äänen ja tavoittaa kohdeyleisön arjen keskeltä. Radiomme tavoittavat halutut kohderyhmät ympäri Suomea. Päijät-Hämeessä, kanavamme Helmiradio ja HitMix, rytmittävät työssäkäyvän päivää ja tuovat hyvää fiilistä vapaa-aikaan.

Lue lisää

Mediatalo Esa

Mediatalo ESA Oy on Päijät-Hämeessä toimiva mediayhtiö, joka on erikoistunut painettujen ja digitaalisten sisältöjen sekä mediapalvelujen tuottamiseen. Mediaperheeseen sisältyvät tilattavat sanomalehdet, kaupunkilehdet, verkkopalvelu ess.fi, ääni- ja kuvatuotanto, radio sekä paino- ja jakelupalvelut. Mediatalo ESA on osa Mediatalo Keskisuomalaista, jonka emoyhtiö on Keskisuomalainen Oyj.

Lue lisää

POMMIJÄTKÄT

Rakastatko räjähdyksiä? Ei hätää! Niin mekin!! Kun jotain pitää räjäyttää näyttävästi, kannattaa paikalle pyytää Pommijätkät. Nämä televisiosta ja Youtubesta tutut räjähde-expertit mukana myös M-päivässä. Miehet ovat tehneet tehosteet esimerkiksi Posseen, Duudsonit tuli taloon ja puolustusvoimien tapahtumiin. Ihan hiljaisesta ryhmästä ei siis ole kyse! Räjähtävin terveisin!!

Lue lisää

Rolleri

Rolleri on oikea valinta niin suurissa kuin pienissäkin mainonnan tarpeissa.
Tuotteitamme ovat mm. messuseinät, banderollit, roll upit, kangasseinät, kangastulosteet, muovikortit, julisteet, levytulosteet, tarratulosteet, teipit, näyttelytelineet, foamlogot, styroxlogot, esitteet, käyntikortit, flyerit, kopiot, kulkuluvat, tapahtumabadget, tapahtumaribbonit, messukalusteet, trussit, valot, aineistojen taitot.

Lue lisää

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA on erilainen ammattijärjestö, joka yhdistää yli 20 000 myynnin ja markkinoinnin tekijää. Meillä on vahva alan työelämän asiantuntijuus. Olemme omistautuneet palvelemaan jäseniämme yksilöllisesti. Saat meiltä muun muassa palkka- ja lakineuvontaa, laadukasta alan lisäkoulutusta, tapahtumia  ja apua urasuunnitteluun. MMA:n oma työttömyyskassa tarjoaa tuen työttömyyden kohdatessa. Voit liittyä jäseneksi olitpa työsuhteessa, yrittäjä tai alan opiskelija. Kun liityt nyt, saat loppuvuoden ilmaiseksi! Lisäksi osallistut 1000€ arvoisen matkalahjakortin sekä kahden Oura-älysormuksen arvontaan.

Lue lisää

Kaikki alkaa kohtaamisista. Sana ‘Tavata’ sen jo kertoo. Haluamme auttaa sinua uusien ihmisten ja uusien kontaktien löytämisessä. Tavata tarjoaa sinulle välineet löytää uusia mahdollisuuksia niistä tapahtumista ja verkostoista, joihin osallistut. Tavata yhdistää tarpeen ja tarjooman uudella kiinnostavalla ja helpolla tavalla. Tavata-verkostoitumissovellus on käytössä myös M-päivässä ja sen avulla näet muut osallistujat etukäteen ja voit sopia kymmenen minuutin pikatapaamisia. Luo Tavata-profiili täällä ja liity M-päivän porukkaan tapahtumakoodilla MPAIVA.

Lue lisää

MARK

MARK Suomen Markkinointiliitto ry on valtakunnallinen markkinoinnin ja kaupallisen ajattelun edistäjä ja yhteisö. Tuemme jäsentemme ammatillista osaamista, inspiroimme kasvuun ja rohkaisemme muuttamaan maailmaa markkinoinnin avulla.

Nimestään huolimatta MARK ei ole ammattiliitto. Keskitymme auttamaan jäseniämme laadukkaiden sisältöjen, tapahtumien ja verkostojen keinoin.

Jäseneksi voi liittyä jokainen markkinoinnista ja sen ilmiöistä kiinnostunut – ammattiin katsomatta, uran joka vaiheessa.

Lue lisää

Elämysten suuri kaupunki

Tapahtumayhtiö KOKO Lahti Oy:n brändit Lahden Messut, Lahden Sibeliustalo, Finlandia-klubi ja Lahden Konserttitalo tarjoavat monipuoliset ja muuntuvat tapahtumatilat sekä tuotantopalvelut 10- 20.000 hengen tilaisuuksille Lahdessa upean luonnon äärellä.

Lue lisää

LADEC tarjoaa M-päivän aamuvirkuille aamukahvit

Lahden Seudun Kehitys LADEC tarjoaa Sibeliustalolla 300 ensimmäiselle kahvin ja toastin, kannattaa siis saapua ajoissa paikalle. M-päivän aamuna klo 8.00 alkaen on jaossa 300 lipuketta, jota vastaan aamupalan voi lunastaa.
Tervetuloa verkostoitumaan ja käynnistämään M-päivä aamukahvin tai -teen merkeissä!

Lue lisää

Kumppaniksi M-päivään

M-päivä on maineikas markkinoinnin ja myynnin asiantuntijaseminaari Lahdessa ja Tampereella. Seminaarissa pureudutaan ajankohtaisiin teemoihin antaen käytännön eväitä liiketoiminnan kehittämiseen. Vuonna 2018 Lahden Sibeliustalolla kävi 900 seminaarivierasta, joista suurin osa yritysmaailmasta.

Hyödynnä Päijät-Hämeen suurin markkinointi- ja myynti-ihmisten kohtaaminen ja tule M-päivän kumppaniksi! Kumppanina saat brändillesi näkyvyyttä jo ennen tapahtumaa. Kumppanina voit toimia Lahdessa tai Tampereella tai vaikka molemmissa.

Myös räätälöity tapahtumanäkyvyys on mahdollista, kerro ideastasi ja toteutetaan se yhdessä! Ole yhteydessä:

krisse.toro@innosta.fi

Sisältö oli jo

sillä tasolla, että

osallistumisesta olisi

voinut jopa maksaa : )

Kävijäpalaute 2017

Todella hyvä

kokonaisuus.

M-päivä kosketti monella

tavalla ja herätti paljon

ajatuksia liittyen omaan

työhön.

Kävijätutkimus 2018

900 osallistujaa

Lahdessa, joista 78 % edusti

yrityselämää.

Kävijätilasto 2018