Ohjelma

8.00 Ovet avautuvat verkostoitumiselle, Tavata-tapaamisille ja 300 ensimmäisellä on mahdollisuus Ladecin tarjoamaan kahviin ja toastiin, muuten kahvilapalvelut normaalisti avoinna.
8.30 Tervetulosanat – seminaarin juontavat Minttu Murtomäki / Näkemystehdas MBE ja Joona Kallinen / Mainostoimisto Ilme
8.45 – 9.15 Kari Korkiakoski, Futurelab Finland – speaker
9.15 – 9.35 Anu Kokko, Fazer vierailukeskus – case
9.35 – 9.55 Pasi Kallio ja Jari Peltonen, Stala – case
9.55 – 10.15 Anna Tuomi, Finavia – case 


10.15 Verkostoitumistauko (45 min.) ja Tavata-tapaamiset

11.00 – 11.20 Elina Hankkio, Marski by Scandic – case
11.20 – 11.40 Jari Viljemaa, LähiTapiola – case 

11.40 – 12.00 Reetta Noukka, Finnish Design Shop – case
12.00 – 12.30 Paavo Beckman – speaker
12.30 Päätössanat, mahdollisuus jäädä lounaalle Ravintola Lastuun + Tavata-tapaamisiin

 

Tietoa tapahtumasta

LADEC tarjoaa M-päivän aamuvirkuille aamukahvit

Lahden Seudun Kehitys LADEC tarjoaa Sibeliustalolla 300 ensimmäiselle kahvin ja toastin, kannattaa siis saapua ajoissa paikalle. M-päivän aamuna klo 8.00 alkaen on jaossa 300 lipuketta, jota vastaan aamupalan voi lunastaa.

Tervetuloa verkostoitumaan ja käynnistämään M-päivä aamukahvin tai -teen merkeissä!

Saapuminen ja pysäköinti

Tapahtuma järjestetään Lahden Sibeliustalossa osoitteessa Ankkurikatu 7, 15140 Lahti.

Lahden satama-alueella on reilusti parkkipaikkoja. Huomioithan, että isojen tapahtumien aikaan pysäköintialue voi ruuhkautua. Pysäköinnin voi maksaa kolikoilla, kortilla tai EasyPark- sekä ParkMan -sovelluksien kautta. Easyparkin pysäköintikoodi alueella on 2032. Bussien pysäköintiin on varattu ruudut Satamakadulla ja Vesijärvenkadulla. Pyydämme kuljettajia huomioimaan paikallisliikenteen bussipysäkin talon kohdalla.

Lähin Lahden seudun joukkoliikenteen linja-autopysäkki on Sibeliustalon edessä Ankkurikadulla. Bussi nro 17 kulkee väliä Matkakeskus – Sibeliustalo. Aikataulu- ja reittitiedot löydät Lahden Seudun liikenteen sivuilta.

Vaatesäilytys

Tapahtuman vaatesäilytys on 3€/hlö. Naulakkomaksun voi maksaa käteisellä tai kortilla.

Tavata-verkostoitumissovellus

M-päivässä on käytössä Tavata-verkostoitumissovellus, jonka avulla näet muut osallistujat etukäteen ja voit sopia kymmenen minuutin pikatapaamisia. Luo Tavata-profiili täällä ja liity M-päivän porukkaan tapahtumakoodilla MPAIVA.

Lounas

Ravintola Lastussa voit nauttia maittavasta lounaasta M-päivän verkostoitumistauon aikana tai päivän päätteeksi. Ravintolassa on 140 asiakaspaikkaa ja lounaan hinta on 11,90€ sisältäen runsaan salaattipöydän, päivän keiton, herkulliset pääruokavaihtoehdot tuoreen leivän kera. Lounaaseen kuuluu myös luomukahvi/tee sekä pieni makea jälkiruoka. Ruokalistan näet tapahtumaviikon aikana täältä.