19.9. TAMPERE

Nina Malmberg

M-päivä Tampereen juonnoista vastaa Nina Malmberg. Hän on tehnyt toimittajana ja ohjaajana parikymmentä vuotta syväsukelluksia uutis- ja ajankohtais, terveys- ja tiedeasioihin.

19.9. TAMPERE

Piia Lehtinen

Piia Lehtinen on Designmuseon yhteistyöpäällikkö vastuullaan varainhankinta, markkinointi ja yhteiskuntasuhteet, sekä erilaiset kehitysprojektit.

Tampere 19.9.

KATI SULIN

DNA:n Chief Digital Officer (CDO) Kati Sulin kertoo puheenvuorossaan, kuinka asiakaskokemusta kehitetään ja johdetaan datan avulla.

TAMPERE 19.9.

JUSSI TUULENSUU

Jussi Tuulensuu toimii Aamulehden vastaavana päätoimittajana. Hän johtaa vajaan sadan hengen toimitusta, joka on sisukkaasti selättänyt median murroksen. Aamulehti on Suomen toiseksi suurin seitsemänpäiväinen sanomalehti ja perustettu vuonna 1881, ja nyt se keskittyy tekemään kannattavasti digitaalista journalismia.

Tampere 19.9.

ANNA LAUTTAMUS-KAUPPILA

Anna Lauttamus-Kauppilalla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus viestinnän ja markkinointiviestinnän johto- ja asiantuntijatehtävistä valtionhallinnon liikelaitoksissa ja keskusvirastoissa, viimeisimpänä Patentti- ja rekisterihallituksessa (PRH).

TAMPERE 19.9.

MIKA YLINEN

Mika Ylisellä on yli kymmenen vuoden kokemus käyttöliittymäsuunnittelusta, käyttäjäkokemuksesta ja visuaalisesta muotoilusta, viimeisimpänä Design lead -roolissa Fortumilla.

TAMPERE 19.9.

HENNA OJALA

Henna Ojalalla on laajamittainen kokemus kansainvälisten pörssiyrityksien, koulutusorganisaatioiden sekä pk-yrityksien tiimien, asiantuntijoiden ja johtajien sparraajana. Hän on työskennellyt viime syksystä alkaen asiakaskokemus-datan edelläkävijäyrityksessä, HappyOrNotissa.

TAMPERE 19.9.

ANTON SCHUBERT

Anton on design-alan veteraani yli 25 vuoden kokemuksella. Hän on työskennellyt globaalisti niin Euroopassa kuin Yhdysvalloissa muun muassa sellaisille brändeille kuin VW, Samsung, Prada, Lufthansa, Ford, Vodafone, Allianz, Nestle ja P&G monien muiden ohella.

Järjestäjät